ANNIE DARLING: Väck vårkänslorna med ny romantisk feelgoodkaramell om bokhandeln i Bloomsbury

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tredje delen i Annie Darlings underhållande serie om en Londonbokhandel är äntligen här! Nu är det den charmiga och vresiga Nina som spelar huvudrollen. Hon har jagat efter kärleken i åratal när en gammal bekant kommer in i bokhandeln. Förut var han skolans nörd, nu är han en kostymnisse, och den tatuerade och rosahåriga Nina tror inte att det blir en match den här gången heller…

Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är den efterlängtade tredje delen i Annie Darlings omåttligt populära serie om bokhandeln i Bloomsbury. Första delen, Bokhandeln för ensamma hjärtan, kom ut våren 2020 och blev snabbt en stor läsar- och lyssnarsuccé. Där fick vi möta Posy Morland som ärvde en bokhandel och fick affärerna att blomstra genom att enbart fokusera på kärleksromaner. Posys vänner och kollegor spelar huvudrollerna i bokserien och vi får följa deras triumfer och floppar i kärlekslivet.

Nina väljer alltid fel killar. Hon hävdar bestämt att sann kärlek måste innehålla våldsam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kartan. Så när Noah kliver in med sina välpressade byxor vet Nina att han aldrig kommer att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar hur lite Nina egentligen vet om tuffa killar, affärsanalytiker – och sitt eget bultande hjärta…

Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är charmig feelgood i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.

Annie Darling bor i London i en liten lägenhet som är till brädden full av böcker. Författarens två största passioner i livet är kärleksromaner och Mr Mackenzie, en brittisk korthårskatt. Annie Darlings böcker har översatts till ett flertal språk, bland annat spanska, norska och italienska.

Översättare: Ingmar Wennerberg
Släpps: 19 april
Släpps som ljudbok: 27 april

Sagt om de tidigare böckerna i serien:
»Oemotståndlig brittisk feelgood som träffar mitt i prick hos alla bokälskande anglofiler.« Johannas Deckarhörna
»En charmig, romantisk och smått humoristisk berättelse som för tankarna till Jane Austen.« Villa Frejas blogg
”En stunds verklighetsflykt av allra bästa sort. Lägger sig som bomull kring ett oroligt hjärta. Så romantisk och mysig.« Podcasten Alla på boken

Historiska Medias främsta kännetecken är utgivningen av populärhistorisk och samhällsnära sakprosa samt historiska romaner och deckare. Bland våra författare finns välkända namn som Antony Beevor, Anna Lihammer, Dick Harrison och Maria Gustavsdotter.

© Historiska Media

print

Våra samarbetspartners