JUST. AS. ERIK hyllar AVICII och vill sprida kunskap om psykisk ohälsa

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Låten “Call My Name” handlar om Eriks egna upplevelser av psykisk ohälsa och hans projekt “Only Tim” har skapats för att hylla Tim “Avicii” Berglings musik och samla in pengar till organisationer som arbetar med psykisk ohälsa.

Just. As. Erik är en pop-artist med år av erfarenhet inom musikbranschen som jobbar med producenter som har arbetat med namn som Madonna, Britney Spears och många fler. Debutalbumet “Play” släpps via Flick Records i September.

Just. As. Erik
“Call My Name (Acoustic)”
Release: 9/4

Eriks låt “Call My Name” släpptes i slutet av mars och har spelats i norsk radio och placerats i många spellistor, däribland YouTube Music’s “RELEASED” och flera Digster-listor. Nu släpps den akustiska versionen.

Så här beskrev Erik låten i en intervju med QX:

“Jag har länge haft en tanke att skriva om mina inre demoner, då min ångest och deppighet tar över. Samtidigt ville jag inte att det skulle bli så jäkla dystert, så vi lekte runt lite. Den handlar om när ångesten ropar mitt namn och att jag försöker äga den.”

Castor Cinema ft. Just. As. Erik
“Fades Away” (Avicii cover)
Release: 2/4

“Only Tim” är en EP som producerats för att hylla Tim “Avicii” Berglings musik och för att samla in pengar till organisationer som jobbar med mental hälsa.

Låtarna är akustiska covers framföra av Castor Cinema och Just. As. Erik.

“Only Tim” släpps den 14:e maj 2021 av Flick Records (delägt av Despotz Records), men det första smakprovet “Fades Away” släpptes redan i fredags.

© 10 Reasons

print

Våra samarbetspartners