​LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2021 ställs in – nästa festival blir 1–3 juli 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är med stor sorg vi måste meddela att Lollapalooza Stockholm 2021 ställs in. Vi har verkligen sett fram emot att arrangera ytterligare en oförglömlig festival i hjärtat av Stockholm i år. Men med den osäkerhet som råder kring den aktuella situationen i Sverige är det tydligt att vi inte kommer att kunna leverera den spektakulära festivalhelgen som är Lollapalooza Stockholm. Vi är oerhört tacksamma för all förståelse och support från våra fans, artister, personal, partners och Lolla-familjen och vi kommer att fortsätta arbeta hårt för en efterlängtad återkomst nästa år: 1–3 juli 2022 på Gärdet i Stockholm!

Vi kommer tillbaks starkare än någonsin sommaren 2022 och vi är enormt glada att kunna meddela att PEARL JAM är bekräftade för nästa sommars festival – på festivalhelgens sista dag: 3 juli. Fler fantastiska artister kommer att presenteras – håll koll via våra sociala medier och nyhetsbrev!

Köpta biljetter för 2021 kommer att vara giltiga för 2022 och vi hoppas att fansen vill behålla biljetterna och vara med oss under tre otroliga festivaldagar.

Biljetterna kommer också gå att återlösa.

Vi är så tacksamma för ert tålamod och lojalitet och vi längtar till att träffa alla på Gärdet i Stockholm nästa år – 1–3 juli!

Lollapalooza startades av Perry Farrell 1991 som en turnerande festival och den är än idag, 27 år senare, en innovatör på festivalmarknaden. Lollapalooza var redan från starten banbrytande, inte minst när det kom till bredden av artister från olika genrers. Lollapalooza var också den första amerikanska festivalen att expandera till flera festivaldagar, den första med fler än en scen, den första att blanda in konst och aktivism på schemat, den första att aktivt sänka sina koldioxidutsläpp, den första att sätta elektroniska akter på största scenen, den första att skapa ett festivalprogram för hela familjen, den första att hitta sitt hem mitt i storstaden och den första festivalen att expandera globalt.

© Lollapalooza

print

Våra samarbetspartners