LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2021 – Artisterna

Klicka på bilden, för att se hela bilden

LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2021 – ARTISTER UTE NU!
PEARL JAM, KENDRICK LAMAR, POST MALONE, THE KILLERS, ZARA LARSSON, VERONICA MAGGIO OCH MÅNGA FLER BEKRÄFTADE
FESTIVALEN ÅTERVÄNDER TILL GÄRDET 2–4 JULI 2021

Den andra upplagan av Lollapalooza Stockholm återvänder 2021 med en spektakulär line-up innehållandes bland andra Pearl Jam, Kendrick Lamar, Post Malone, The Killers, Zara Larsson, Veronica Maggio, DaBaby, Kacey Musgraves, Anderson .Paak & The Free Nationals, Doja Cat, Alesso, Lewis Capaldi, Playboi Carti, Jack Harlow och många fler. Lollapalooza Stockholm återvänder till Gärdet 2–4 juli, med något för alla, inklusive över 60 artister på 4 scener! Biljetter finns ute nu via www.lollastockholm.com!

2020 blev inte som någon hade förväntat sig. Trots det är vi mer än redo att förverkliga nästa års festival och vi är optimistiska att vi kan fortsätta arbetet med Lollapalooza Stockholm 2021. Fansen kan förvänta sig tre fantastiska dagar med livemusik i världsklass – både internationell och från Sverige.

Fredagen innehåller artister som bland andra Post Malone, The Killers, DaBaby, Galantis, Kacey Musgraves, Royal Blood, Blackbear, Fricky, Sabina Ddumba och Jack Harlow. Festen fortsätter på lördagen med uppträdanden från exempelvis Kendrick Lamar, Veronica Maggio, Anderson. Paak & The Free Nationals, Doja Cat, Afrojack, Dillon Francis, Dermot Kennedy, Miriam Bryant, Deportees och Victor Leksell. Festivalen avslutas på söndagen med otroliga artister som Pearl Jam, Zara Larsson, Alesso, Lewis Capaldi, Playboi Carti, Timbuktu & Damn!, Rival Sons, Dimitri Vangelis & Wyman, Sigrid och Iann Dior. Hela line-upen nedan!

3-dagars, 1-dags, VIP och Platinumbiljetter finns ute NU till försäljning via www.lollastockholm.com

Om Lollapalooza Stockholm 2021 av någon anledning inte skulle bli av garanterar vi att biljettköpare kommer att få möjligheten att överföra sin biljett till Lollapalooza Stockholm 2022 eller återlösa sin biljett.

Biljetter, line-up, nyhetsbrev och mer information finns tillgängligt på www.lollastockholm.com

Vi längtar tills vi får träffa alla på Lollapalooza Stockholm 2021 – 2–4 juli på Gärdet!

© Lollapalooza Stockholm

print

Våra samarbetspartners