BONNIE TYLER – 80-tals ikonen släpper nytt

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vem kan glömma Bonnie Tyler, den lilla blondinen med den raspiga sångrösten? Med hits som ” Holding Out For A Hero”, ”It’s A Heartache” och ”Total Eclipse of the Heart” dominerade rockikonen topplistorna på 80-talet och sålde miljontals album

Tyler har sedan dess aktivt turnerat och också hunnit släppa ett otal skivor. I mars släpps albumet ”The Best Is Yet To Come” där Bonnie Tyler återigen tar hjälp av producenten David Mackay. Det rör sig om snygg rock och skön pop med den välkända rösten i fokus.

Tyler själv vill förmedla att trots att det känns motigt och svårt och coronan har omkullkastat allt så kan musiken hjälpa oss se tillvaron ljusare. Hon lovar också en annan sak… The Best Is Yet To Come!

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners