ZARA LARSSON ger exklusiv konsert på internationella kvinnodagen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För att fira nya albumet ”Poster Girl” och uppmärksamma internationella kvinnodagen ger Zara Larsson den 8 mars kl 19.00 en global streamingkonsert. Upplev varje låt i unik inramning och storskalig produktion exklusivt och gratis via YouTube, endast tillgänglig under en begränsad tid. Konserten presenteras av Live Nation och i samarbete med IKEA.

Världen tillhör Zara Larsson men på Internationella kvinnodagen den 8 mars blir Zara Larssons värld din. Då premiärspelar hon låtar från nya albumet ”Poster Girl” och andra hits vid en exklusiv konsert där låtarna levandegörs i specialdesignade miljöer framtagna av IKEA och inrednings designern Midori Hasuike.

”Jag är så peppad på att samarbeta med IKEA vid detta event på Internationella kvinnodagen”, säger Zara Larsson. ”Jämlikhetsfrågan har alltid legat mig varmt om hjärtat, så det känns helt rätt att tillägna min första spelning på drygt ett år till alla fantastiska kvinnor runtom i världen. Jag har längtat något sjukt efter att uppträda live, och jag hoppas att mitt band, mina dansare och jag kan sprida glitter och glädje hem till er alla.” – Zara Larsson

”Vi är väldigt stolta över att samarbeta med Zara Larsson på ett överraskningsgig till fansen där de nya låtarna spelas för första gången”, säger Marcus Engman. ”Håll utkik efter uppdateringar om hur vi på Internationella kvinnodagen kommer använda Zaras röst och passion för kvinnors rättigheter till att göra fler hem mer jämlika.”– Marcus Engman, Ingka Group Chief Creative Officer.

Bara några dagar tidigare släpper Zara sitt efterlängtade album. ”Poster Girl” visar upp en popstjärna i praktslag. I gränslandet mellan pop, modern R&B och vibrerande dansgolvsmelodramer porträtterar skivan en ung kvinna som leker med både självbild och artistpersona. Ändå råder det ingen tvekan om att det är på scen alla Zaras kvaliteter sammanfaller i ett samlat helhetsuttryck av sång, dans, lekfullhet och publikkontroll. Det är i en live-miljö hon är i sitt esse. Det är när du får uppleva Zara Larsson på scen du fullt ut förstår hur hon har blivit en världsstjärna med miljarder streams, prestigefulla uppträdanden och artistsamarbeten.

Den 8 mars kan vi vänta oss en visuellt enastående show vars olika miljöer speglar olika aspekter av Zara och ger låtarna en personlig inramning. Konserten kommer sändas exklusivt via YouTube och finns bara tillgänglig under en begränsad tid.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners