KISS – Nöjesteatern Loves It Loud!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen premiär! 6 februari – 5 april på Nöjesteatern i Malmö. Begränsat antal per slott, förköp rekommenderas!

Den 6 februari 2021 öppnas dörrarna till utställningen Kiss – The Exhibition på Nöjesteatern i Malmö. En annorlunda utställning om ett av tidernas största och mest inflytelserika band. Om musiken, sminket och det enorma varumärke som bandet har blivit. En utställning som passar både den generellt musikintresserade som den inbitne Kiss-nörden.

Utställningen innehåller flera unika originalföremål från bandets start på 70-talet fram till idag, med stort fokus på 80- och 90-talet. Den innehåller bland annat bandmedlemmarnas scenkläder, glänsande guldskivor samt en sampler från sent 90-tal innehållandes den signifikativa brandsirenen från låten Firehouse.

Ett stycke musikhistoria som du inte får missa!

www.kissexhibition.se
© Julius Biljettservice AB

print

Våra samarbetspartners