DIVERSE FÖRFATTARE : GUINNESS WORLD RECORDS 2021 – med 3000 nya och uppdaterade rekord i nya upplagan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Originaltitel: Guinness World Records 2021
Förlag: Bonnier Fakta
Översättare: Anders Rolf, Leo Gefvert, Tilda Appelberg
Genre: Allmänna encyklopedier
Antal sidor: 256
Format: Inbunden
Utgivningsdatum: 2020-09-17

Rekordboken är tillbaka! Största värsta bästa boken om rekord från hela världen. Boken som finns med i sig själv – för Guinness World Records är själv en rekordhållare. Ett komma ett kilo med rekordfakta. Tungt, svårslaget och lättviktigt blandas med glimten i ögat.

Saker man inte visste man undrade över

Den här gången med fler än 3000 nya och uppdaterade rekord och över 1000 bilder. En mixad läs- och bildupplevelse där det många gånger är svårt att tro sina ögon … Ofta får man reda på saker som man inte ens hade en aning om att man undrade över. Och sedan får man plötsligt ännu mer att undra över…
Fakta om rymden, robotar, TV, film, idrott, knäppa utmaningar, knepiga äventyrare, konstiga djur och de största stjärnorna.

Sofia Vergara och Dwayne Johnson

På något sätt har det blivit en jultradition att bläddra old school bland de allra senaste rekorden … och allt är organiserat efter tema. Så det är lätt att först hugga in på marsipanrosen på tårtan och att gå direkt på film och underhållning …

Vilken skådespelerska tjänade storkovan under året? Det blev faktiskt varken Wonder Womans Gal Gadot eller Maleficents Angelina Jolie utan … Sofia Vergara. Om man skulle para ihop Sofia med världens (i pengar) värdefullaste manlige skådis … Så skulle man välja Jumanjis Dwayne Johnson. Vilket par!

Välkommen till Guinness World Records 2021 … där ingenting är för konstigt eller surrealistiskt för att platsa.

Skriven 2020-12-19

Läs mer om boken här

print

Våra samarbetspartners