ROYAL REPUBLIC gör tre konserter på hemmaplan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. Det är ett band som spelat på arenor runt om i Europa och som lägger lika mycket kärlek och energi på liveframträdanden som jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Nu gör bandet tre spelningar på svensk mark!

Biljetter släpps måndag 7 december kl. 10.00 via LiveNation.se

För ett band som har världen för fötterna är det enormt stort att få se Royal Republic på svensk mark igen. 2021 ger oss tre datum på hemmaplan: 18 november på Mejeriet i Lund, 19 november på Pustervik i Göteborg och 20 november på Fållan i Stockholm. Och har man varit på en konsert med Royal Republic tidigare så vet man att man bör ladda med kolhydrater och energidryck, ha rätt skor och vara redo för en oförglömlig liveupplevelse.

Sångaren Adam Grahn beskriver bandets uppträdanden så här:
”Vi spelar för dansgolvet. Vi spelar för alla som dansar. Vi har alltid haft ett sånt groove.”

Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres. På senaste skivan “Club Majesty” från 2019 adderas en känsla av discorock och kavajer med paljetter. En skiva som hyllats och på bandets konserter ser man metalfans och popentusiaster axel mot axel – och ingen står still. När bandet spelade i Hamburg på Sporthalle Arena var det 6000 personer i publiken, där Royal Republic förmedlade en mix av rock n roll för röda mattan lika mycket som för dansgolvet.

Vi ser nu fram emot en svensk höstturné med tre stopp! Royal Republic är en livekraft utan dess like – och lyckas man få en biljett till Lund, Göteborg eller Stockholm så kommer man inte att ångra det!

Datum 2021
Torsdag 18 november – Mejeriet, Lund
Fredag 19 november – Pustervik, Göteborg
Lördag 20 november – Fållan, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners