MIKAEL WIEHE bland vårens böcker 2021 från Ordfront förlag och Galago!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Ordfronts och Galagos utgivning januari–april finns böcker av Pooneh Rohi, John Ajvide Lindqvist, Alexandra Sundqvist, Dennis Magnusson, Yanis Varoufakis, Lisa Bjärbo & Sara Ask, Mikael Wiehe, Christian Daun, Hanna Olvenmark, Bella Linde & Lena Granefelt, Fabian Göranson, Bim Eriksson mfl!

Nu är Ordfronts vårkatalog 2021 här!
Våren 2021 börjar redan i januari med skräckmästaren John Ajvide Lindqvists största roman hittills – Vänligheten, en gripande samtidsskildring om ett Sverige i förändring. Tätt därpå kommer även Pooneh Rohis efterlängtade andra roman Hölje som följer upp den hyllade och mycket lästa debuten Araben. I Hölje fortsätter Pooneh Rohi att utforska utanförskap.

Vi släpper även den grekiska stjärnekonomen Yanis Varoufakis bok Till min dotter som på ett underhållande och engagerat sätt förklarar orättvisan och varför ekonomi är vår tids viktigaste drama.

Och lagom till den spirande grönskan i mars kommer Odla utan spade – den första No dig-guiden på svenska som kan innebära en smärre odlingsrevolution. Varför? Jo för att metoden är enkel, billig, sparar på ryggen och framför allt – sparar miljön. Bakom boken står radarparet Bella Linde och Lena Granefelt som gjorde succé med sin förra trädgårdsbok Rätt ur jorden, en självhushållningsbibel för många.

Detta var bara några glimtar ur vår fantastiska utgivning våren 2021. Läs vidare om Kaosvego, Alexandra Sundqvists skönlitterära debut, Mikael Wiehes sångtexter, Bim Erikssons Kallocain-inspirerade Baby blue, Fabian Göransons Holus Pokus-barnböcker, Hanna Olvenmarks utemaningar med mera, med mera i katalogen.

Läs den online via issue

© Ordfront förlag

print

Våra samarbetspartners