JOSEFINITO bjuder på alternativt julfirande i “Holidate”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mångfacetterade Josefin “Josefinito” Johansson har under året levererat färgstarka popkarameller som “Not My Favourite” och “Fine Like Bordeaux”. Nu är hon tillbaka med den julkuliga singeln “Holidate” som gästas av ingen mindre än komikerkollegan och musikern Anders “Ankan” Johansson.

“Holidate” handlar om hur ett icke traditionellt julfirande kan se ut för den som är singel utan barn och som saknar möjligheten att träffa släkten på julafton. Precis som Josefinitos tidigare alster så är även denna inspirerad av 90-talets eurodisco och producerad av Robin Rudén. I mitten av december släpps musikvideon med samma titel.

– “Holidate” är tillägnad alla som inte har barn eller har möjlighet att fira högtiderna med dem. Då är julen ett bra tillfälle att bredda sin bekantskapskrets, bjuda över nån på en kopp gott och få njuta av dennes klapp. Om du fattar vad jag menar, säger Josefinito.

Josefin Johansson är för de flesta känd som programledare i radio och tv, komiker, författare, poddare, skådespelare och inte att förglömma: “På spåret”-vinnare 2018. Och numera kan Josefin även titulera sig popartist. Med kanske årets mest uppiggande jullåt.

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners