SVEN INGVARS presenterar digitalt konsertkoncept under jul och mellandagarna – ”Visor som tystna” – Musiken och lite till

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I samma sekund som det tuffa men ofrånkomliga beslutet togs att ställa in planerade konserter stod det klart för Sven Ingvars att man skulle göra allt man kunde för att ändå få bjuda sin publik på underhållning i musikens tecken. Ett filmteam bokades för att skapa en inspelad upplevelse, ett program, där tittarna bjuds på utvalda delar av den konsert som var tänkt att spelas framför publik på Sliperiet i Borgvik. I ”Visor som tystna” – Musiken och lite till, kommer filmat material från konserten blandas med exklusiva intervjuer och kuriosa för att skapa en svängande helhetsupplevelse som kommer liva upp i jul.

Oscar Magnusson säger:
”Vi hoppades in i det sista att kunna genomföra säkra evenemang enligt gällande restriktioner på ett kreativt sätt. Men trots ett helhjärtat försök blir de inplanerade tillfällena omöjliga att genomföra. Istället får vi använda oss av tekniken för att kanalisera all den uppdämda energi som under året stått outnyttjad – för att hitta andra lösningar att kunna bjuda en svältfödd publik på välbehövt nöje.”

”Visor som tystna” – Musiken och lite till med Sven Ingvars är en 70 minuter lång digital konsertupplevelse som enbart kommer finnas att se under jul och nyår. Det blir ett festligt och tryggt nöje att se fram emot under en jul- och nyårsperiod som ofrånkomligen kommer präglas av den situation världen befinner sig i.

För att kunna se ”Visor som tystna” – Musiken och lite till i sin dator, surfplatta eller telefon behöver man införskaffa en biljett via ticketmaster.se eller sveningvars.se. Med biljetten får man möjlighet att se programmet, med både musik och intervjuer, i sju dagar från och med den 24 december.

Biljetterna kostar 225 kr och släpps lördagen den 21 november 09.45 via ticketmaster.se och sveningvars.se

Med sin biljett får man tillgång att se ”Visor som tystna” – Musiken och lite till, från 09.00 den 24/12 t.o.m. 00.00 den 30/12. Om man väljer att köpa sin biljett efter den 24/12 ges man tillgång till programmet i 7 dagar från och med köptillfället. Man ges enbart tillgång via en enhet per biljett.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners