ANNA BERGENDAHL förgyller julen med nya låten “It Never Snows in California”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter höstens EP-släpp “Vera” är Anna Bergendahl återigen aktuell med ny musik, den här gången med nyskrivna singeln “It Never Snows in California” – en stämningsfull och vacker jullåt som sätter guldkant på mörka vinterdagar!

“För några år sedan tillbringade jag en hel del tid i Los Angeles där jag jobbade med låtskrivaren och producenten Larry Klein. Det var en helt otrolig tid på många sätt, men jag minns också känsla av ensamhet och tomhet, ensam som 19-åring i ett främmande land. Den känslan gav inspirationen till ”It Never Snows in California”, en låt om ett ensamt julfirande på andra sidan havet, långt bort från tryggheten, långt bort från en kärlek som kanske går att laga. Att det sällan snöar i södra Kalifornien blev metaforen för en värld man inte riktigt känner igen”, berättar Anna.

Anna har skrivit singeln tillsammans med låtskrivaren och producenten David Lindgren Zacharias.

Lyssna här

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners