SIMPLY RED till Danmark nästa år

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SIMPLY RED ”BLUE EYED SOUL TOUR” I ROYAL ARENA 4. DECEMBER 2021

Simply Red offentliggør show i København lørdag den 4. december 2021.

Billetsalget starter på fredag 13. november kl. 10.00

I dag annoncerer Simply Red 2 nye UK shows samt europæisk arenatour – inklusiv en koncert i Royal Arena 4. december næste år.

Hyldet som en af de mest succesrige britiske live-acts nogensinde, vil Simply Red finde de helt tunge musikalske skyts frem og levere deres klassiske hits fra en stjernespækket karriere med sange som ‘Stars’, ‘Holding Back The Years’, ‘ Fairground ‘og’ Money’s Too Tight To Mention ‘samt nogle rå og sjælfulde nye grooves.

Officielle VIP pakker, inklusiv begrænset Simply Red merchandise, vil være tilgængelige til de europæiske shows. De kan købes online her: eventtravel.com

Mick Hucknall har været Simply Reds sangskriver og bandleder siden starten i 1985, assisteret af saxofonisten Ian Kirkham der har været med siden 1986. Det nuværende line-up har været konstant siden 2003, og den nye turné vil fremhæve kernestyrkerne i dette fantastiske band. ”Jeg vil have dem til at nyde at spille, for et engageret publikum, og at alle lægger hjerte i det. Det handler om at fange groovet”, siger Hucknall.

Blue Eyed Soul’ blev indspillet live med få overdubs i British Grove Studios i London. Alle ti numre, inklusiv den fantastiske nye single ‘Thinking Of You’, er skrevet af Mick Hucknall og produceret af den mangeårige samarbejdspartner Andy Wright. Musikalske referencepunkter trækker på klassisk funk og soul: Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown og Tower of Power’s brusende horn. ”Jeg ser frem til at spille det live, fordi det er ægte”, siger Hucknall om den kommende plade, “Jeg vil have det sjovt”.

© Live Nation DK

print

Våra samarbetspartners