FREDAGSROCK – Tivoli avslöjar ett brett program

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Tivoli er der hver eneste dag i sommersæsonen mulighed for at opleve live-musik i forskellige genrer. Fredagsrock er den absolut populæreste, der årligt bliver besøgt af op mod en halv mio. musikfans. For 23. år i træk afslører Tivoli årets Fredagsrockprogram, som byder på nye og veletablerede navne fra den danske musikscene samt internationale navne. Publikum kan i år se frem til 24 fredage med i alt 34 bands og artister.

Årets program spænder fra Phlake over tidligere forsanger i The Fugees Ms. Lauryn Hill og musikikonet Tom Jones til danske Mø. Der bydes også på Tina Dickow, Hugo Helmig, D-A-D, Suspekt samt Den Gale Pose, som skyder deres genforeningstour i gang i Tivoli. Der lægges ud på Plænen med P3 guldvinderne The Minds of 99 fredag den 12. april kl. 22.00

Internationale navne
Årets program byder bl.a. på den Grammy-belønnede Ms. Lauryn Hill, tidligere forsanger i The Fugees, der er berømt for sine live-koncerter. Den amerikanske verdensstjerne optræder hjemmevant i genrerne hiphop, r&b, soul, gospel og reggae. Publikum finder også Jason Derulo, der har sunget sig til adskillige platin- og guldcertificeringer. Hits som Talk Dirty og Want to Want Me har for længst skrevet sig ind som langtidsholdbare radiohits. Det er kærligt gensyn med legenden Tom Jones. Nye såvel som gamle fans af musikikonet kan i juli se frem til hits som Sex Bomb og What’s New Pussycat.

Underdirektør Kultur i Tivoli Frederik Wiedemann siger:
“Fredagsrock er Tivolis allerstørste kulturtilbud til gæsterne og forvandler Haven til en folkefest hver fredag aften i sommerperioden. I sidste sæson kunne vi glæde os over generelt bedre lydforhold ved koncerterne, og i år har vi opgraderet teknikken, så publikum kommer til at opleve musikken endnu bedre. Samtidig har vi udvidet barbetjeningen på Plænen, så det på alle måder bliver en god og festlig oplevelse at gå til Fredagsrock.”

Mø i Tivoli
Det er et mindre scoop, at det er lykkedes at få Mø på plakaten. Hun har i år et stramt program med få danske koncerter, da udlandet har bud efter hende. Fans kan se frem til det bedste fra hendes store sangkatalog, og mon ikke der bliver danset igennem når Lean On, der har mere end 2.5 milliarder views på Youtube, hives op af sækken? Tina Dickow, som de seneste år været en sjælden fugl på de danske musikscener, har også sagt ja tak til at optræde i Tivoli. Der er udsigt til fest når upcomming-og stortalentet Jada, albumaktuelle Barbara Moleko og dance-popduoen Infernal med Lina Rafn i front indtager Haven. Medina er efter en længere pause tilbage på Plænen, der må betegnes som hendes hjemmebane i København.

Fra rock til pop
Programmet tæller også det kompromisløse live-band D-A-D med mere end 30 års erfaring og det hårdtslående hiphop band Suspekt. Begge er blandt Danmarks ypperste bands, når der skal skrues op for volumen. Popdarlingen Christopher, der har et stort publikum optræder denne gang sammen med Maximillian, der har taget skridtet fra Lillefredag til den store scene på Plænen. Mads Langer, der i høj grad er en solist med noget på hjerte, er blandt landets efterspurgte artister. Han vil udover sine mange hits spille flere af sine nye sange, som er på dansk.

Gode gensyn
Der er udsigt til magiske aftener med kunstnere, der gennem årene har været publikumsfavoritter. Der forventes mange fans til TV2 i juni, hvor gæsterne opfordres til at komme i god tid, hvis de også vil sikre sig et bord på en af restauranterne før koncerten. Navne som Gnags, Karl William og TopGunn vil også byde på iørefaldende genhør. Bikstok, Shaka & Wafande, der i disse år oplever et regulært comeback er tilbage i Tivoli. Med hits som Cigar, Tomgang, og Dengang Du Græd har Bikstok og Shaka Loveless forlængst bevist deres langtidsholdbarhed. Det samme gælder reggae- og storcharmøren Wafande, som med sin autenticitet er garant for en fest.

Programchef i Tivoli Thor Feilberg siger:
”Årets program har en bredde og en tyngde der understøtter os som en af de største open air venues i København. Programmet byder både på nye og veletablerede navne fra den danske musikscene samt tre internationale headlinere, der spænder bredt, både musikalsk og ift. den målgruppe de henvender sig til. Desuden er vi inde i en positiv udvikling, hvor vi igen i år, kan præsentere artister der tidligere har optrådt på vores Lille Fredag-scene. Det viser en stærk positiv tendens på den danske musikscene, at flere kunstnere kan tage springet fra vores intime torsdagsscene, til Fredagsrocks hovedscene.”

Ni dobbeltkoncerter
Der er i år ni dobbeltkoncerter. Kato og Djämes Braun er begge etablerede navne, der har formået at genopfinde og forny sig selv løbende. Publikum kan også se frem til et interessant møde med Benal og Jada, der begge tidligere har optrådt til Lille Fredag, og nu spiller udsolgte koncerter landet over. Det skal nævnes, at dobbeltkoncerten med de to store orkestre Thomas Dybdahl og When Saints Go Machine bliver understøttet af Tivoli Copenhagen Phil. For første gang bliver der mulighed for at opleve pop, rock og elektronisk musik sat sammen med symfoniorkesterets storladne lyd. Fredagsrock lukker og slukker den 20.09.19 med Citybois og Hugo Helmig.

Bemærk at vi har vedlagt beskrivelser af artisterne

Fredagsrock program 2019
12. april The Minds of 99
19. april Joey Moe
26. april Den Gale Pose + TopGunn
3. maj Karl William + Barbara Moleko
10. maj Bikstok + Shaka & Wafande
17. maj Phlake
24. maj Suspekt
31. maj Medina
7. juni MORTEN
14. juni Mads Langer
21. juni D-A-D
28. juni TV-2
5. juli Tom Jones
12. juli Benal + Jada
19. juli Tina Dickow
26. juli Gnags
2. august Infernal + Ude Af Kontrol
9. august Ms. Lauryn Hill
16. august Jason Derulo
23. august When Saints Go Machine + Thomas Dybdahl & Tivoli Copenhagen Phil
30. august MØ
6. september Christopher + Maximillian
13. september Kato + Djämes Braun
20. september Citybois + Hugo Helmig

Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Tivolis gæster.

Inner Circle
Der er fri adgang til alle koncerter efter indgang til Tivoli – og for fans, der ønsker at komme helt tæt på vil der til en håndfuld koncerter være mulighed for på forhånd til at sikre sig en Inner Circle-billet.

Ved følgende koncerter bliver der i år Inner Circle 24/5: Suspekt, 21/6: D-A-D, 9/8: Ms. Lauryn Hill og 16/8: Jason Derulo. Der er udsolgt til Inner Circle til Tom Jones, men man kan fortsat møde op i Tivoli og få en god koncertoplevelse. Salget til Inner Circle åbnes for alle fredag den 22.3.19 klokken 10:00

Følg Fredagsrock på Facebook, Instagram, Twitter, Tivoli TV og fredagsrock.dk.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners