KYLIE släpper idag det efterlängtade och färgsprakande albumet “DISCO”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kylie lyser återigen upp pophimlen – idag kommer hennes efterlängtade album “DISCO”, och som titeln skvallrar om så är det en skiva fylld med färgsprakande och glittriga låtar!

“DISCO” är popikonens 15:e album och uppföljaren till 2018 års “Golden”, som toppade listorna både i UK och Australien. På skivan har Kylie bland andra samarbetat med Skylar Adams, Teemu Brunila, Maegan Cottone samt mångåriga samarbetspartnern Biff Stannard. Albumet har till större delen spelats in under karantän där alla i teamet har spelat in och arbetat från olika platser, vilket har lett till att Kylie själv har producerat sin sång på alla utom två spår.

På lördag firar Kylie släppet med en spektakulär, global livestreaming av föreställningen “Kylie: Infinite Disco” – en show som tar med fansen till en annan dimension i ett parallellt universum; den visuella världen slutar i en framtida tid och plats där vi, med Kylies ord, “alla kan bli ett igen”.

Redan nu kan man se ett smakprov från sändningen – ett fantastiskt framträdande av “Say Something” som Kylie gör tillsammans med The House Gospel Choir, se den nedan.

Föreställningen innehåller flera låtar från “DISCO” men hon kommer också bjuda på Kylie-klassiker som arrangerats speciellt för det här engångsevenemanget. Mer information om biljetter finns HÄR.

Lyssna HÄR.

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners