KEITH RICHARDS & X-PENSIVE WINOS släpper Live At Hollywood Palladium

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 13 november släpper Keith Richards och X-Pensive Winos livealbumet Live at Hollywood Palladium. Det är en legendarisk konsertinspelning från deras turné 1988 som aldrig tidigare getts ut. I en begränsad upplags finns även en Super Deluxe Box Set som innehåller 16 spår från konserten.

Den 15 december 1988 spelar Keith Richards och hans makalösa band The X-Pensive Winos på Hollywood Palladium. Keith Richards har samlat ihop de bästa musikerna i världen för hans första soloturné någonsin. Det är gitarrist Waddy Wachtel (Everly Brothers, Fleetwood Mac, Linda Ronstandt, Stevie Nicks), trummisen Steve Jordan (Keith Richards), basisten Charley Drayton, keyboardspelare Ivan Neville (Rolling Stones), sångerskan Sarah Dash, och på saxofon den oefterhärmliga begåvade lång tid Rolling Stones sideman, Bobby Keys. Det var deras näst sista konsert på USA turnén. De är en 12 städer lång turné. Den konserten blev en upplevelse som vare sig publiken eller bandet kommer att glömma.

På inspelningen lotsar Keith Richards vant sitt band genom den ena klassikern efter den andra inklusive hans låt Take It So Hard, Make No Mistake, till Stones klassikern Happy och Connection. Exklusivt för boxen Live At Hollywood Palladiumär 3 tidigare outgivna spår Little T & A, You Don’t Move Me och Lennon McCartney’s hit I Wanna Be Your Man.

Keith Richards beskriver The X-Pensive Winos, så här:

-De är riktiga musiker. Jag vill tacka alla killar i detta galna vackra band. Något att älska. Jag vet att jag gör det., säger Keith

Live At The Hollywood Palladium släpps den 13 november på BMG.

© Enmusa Music

print

Våra samarbetspartners