SÖREN OLSSONs nya barnboksprojekt – serien om Luna!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter succéböcker som Sune och Bert är Sören Olsson tillbaka med sitt alldeles egna hjärteprojekt – Luna och superkraften. Tillsammans med författarduon Martin Svensson och Leif Eriksson skildrar han vardagen för nioåriga Luna med hög igenkänningsfaktor och varm humor.

När Luna börjar trean märker hon att ingen av klasskamraterna vill leka med henne längre. Det känns nästan som att hon är osynlig och som att hon är det ensammaste barnet i hela världen. Men när hon en månklar kväll doppar handen i mångatan som bildats i sjön händer något magiskt. Luna kan plötsligt höra vad människor säger på jättelångt håll, till och med genom väggar! Kommer den nya kraften kunna hjälpa Luna att bli populär?

Sören Olsson besökte Nyhetsmorgon i TV4 för att prata om sitt nya barnboksprojekt Luna och superkraften och hur föräldrar idag ofta fokuserar mer på sina sociala medier än på att umgås med sina barn.

Se intervjun här.

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners