SÖREN OLSSON bland nytt från Bookmark

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Luna är tillbaka med ett nytt äventyr!
Trots att Luna har börjat anpassa sig till sin nyfunna superkraft som gör att hon kan höra på riktigt långt håll, har resten av vardagen inte direkt förändrats. Hon känner sig fortfarande lika ensam och annorlunda. Vad ska egentligen en superhörsel vara bra för om den inte kan hjälpa en att få vänner eller bli sedd av den man eventuellt (och helt ofrivilligt) råkar vara kär i?
I serien Luna och superkraften skildrar succéförfattaren Sören Olsson tillsammans med författarduon Martin Svensson och Leif Eriksson vardagen för nioåriga Luna med hög igenkänningsfaktor och varm humor. Kärleken är den andra delen i serien och riktar sig till barn mellan 6–9 år.

Berörande berättelse om Anne Frank
Anne Frank har gått till historien som 1900-talets mest kända dagboksskrivare och vittne till förföljelsen som judiska barn och vuxna utsattes för under andra världskriget. I Små människor, stora drömmar: Anne Frank introduceras barn mellan 6–9 år för Anne Franks liv, rädsla och drömmar. Till boken finns även en pedagogisk lärarhandledning. Genom vackra och starka illustrationer är boken en påminnelse om det fruktansvärda som skedde för 80 år sedan.

Kristoffer Triumf skriver om missbruket
Efter mer än 100 miljoner Värvet-lyssningar är det dags för Kristoffer Triumf att berätta sin egen historia. Vi på Bookmark är stolta över att presentera boken Törst, som har release 27 september – i samband med att det 500:e avsnittet av Värvet sänds.
Kristoffer har bränt relationer så länge han kan minnas. I jakten på att bli älskad har han sprungit ifrån dem som betytt mest, och stoppat i sig alldeles för mycket av allt som andra vet att akta sig för. Ställd inför utsikten att ännu en gång förlora allt tar han till dagboken för att förstå sig själv och sitt förhållande till alkohol och kärlek.

Daniel Paris släpper illustrerad barnbok
Daniel Paris är programledare, bloggare och debattör. I september släpper han boken Edith, Alex och enhörningarna, en färgsprakande berättelse om gränslandet mellan dröm och verklighet, där fantasi och lek står i fokus.
När Edith vaknar är hon full av förväntan. Papporna har dukat upp frukost och det spritter i benen. Idag ska hon gå till förskolan med bästisen Alex, och då kan allt hända. Men händer det verkligen?
Boken riktar sig till barn 3–6 år.

© Bookmark Förlag

print

Våra samarbetspartners