ANDREAS LUNDSTEDT till Malmö med showen Freedom – The Music of George Michael

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I mitten av december är det premiär på Slagthuset i Malmö för middagsshowen ”Andreas Lundstedt FREEDOM – The music of George Michael”. Showen är både en hyllningskonsert till George Michael och en personlig resa för Andreas i hans musik.

– Jag har älskat George Michaels musik sedan jag hörde hans första soloalbum ”Faith”. Jag har följt honom i allt han gjort genom åren. Nu när jag ser tillbaka inser jag att han varit en större inspiration för mig än vad jag förstått tidigare. Hans musik har alltid berört mig men det är först nu jag känner mig mogen att ta mig an hans musikskatt, säger Andreas Lundstedt.

En av världens mest framgångsrika artister

George Michael, som så tragiskt gick bort för snart fyra år sedan bara 53 år gammal, slog igenom under första halvan av 80-talet som en av medlemmarna i duon Wham! som blev en av 80-talets mest framgångsrika popgrupper med över 30 miljoner sålda skivor. Michael inledde sin fantastiska solokarriär 1986. Han var en av världens mest framgångsrika artister med över 80 miljoner sålda skivor, sju listettor på brittiska singeltopplistan och åtta låtar på amerikanska Billboard Hot 100-listan. Han vann två Grammys, tre Brit Awards, tre American Music Awards, 12 Billboard Music Awards, fyra MTV Video Music Awards och sex Ivor Novello-utmärkelser. När inflytelserika musikmagasinet Billboard 2008 listade de 100 störta artisterna någonsin intog George Michael plats 40.

Soloartist, Alcazar och ett pärlband av andra succéer

Andreas Lundstedt har underhållit oss med glädje i över 25 år. Han är en folkkär och mångsidig artist med ett pärlband av succéer bakom sig – som soloartist, med gruppen Alcazar, succéböcker, musikalroller, egna TV-program, banbrytande medverkan i Let’s Dance – och är en av Sveriges största entertainers. Med en röst som berör och en utstrålning som griper tag skapar han magi när han framför George Michaels legendariska låtar och berättar om sin egen resa i Michaels musik.

Showen produceras av Andreas Lundstedt AB och Viktoria Tocca Entertainment.

”En dröm som går i uppfyllelse”
– Andreas Lundstedt –

“Andreas Lundstedt FREEDOM – The music of George Michael”
Slagthuset i Malmö

Lördag 11 december
Söndag 12 december
Showstart kl 21:00 – insläpp matsal kl 18:00-19:00

Biljetter
Biljetterna släpptes måndagen den 5/10, kl 10:00
Biljettpris: 795 kr inkl serviceavgift

I biljettpriset ingår garderob, välkomstbubbel, trerätters middag och show

© Taste PR

print

Våra samarbetspartners