THE KING OF STATEN ISLAND – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Se den officiella trailern för THE KING OF STATEN ISLAND nedan

Scotts liv sattes på paus när hans pappa, som var brandman, dog när Scott var sju år. Nu är han i 20-årsåldern, har uppnått väldigt lite och hans dröm om att bli tatuerare verkar ligga långt utom räckhåll. När hans ambitiösa yngre syster ger sig iväg till college bor Scott fortfarande kvar hos sin utmattade mamma, som är akutsjuksköterska, och tillbringar dagarna med att röka gräs och hänga med polarna Oscar, Igor och Richie. I hemlighet har han ihop det med med sin barndomsvän Kelsey.
Men när hans mamma börjar träffa en högljudd brandman, Ray, sätter det igång en kedja av händelser som kommer att tvinga Scott att kämpa med sin sorg och ta sina första steg mot att gå vidare i livet.
Under sin imponerande karriär har regissören Judd Apatow lyft ett antal lovande komiker-talanger till framgång genom roller i succé-komedier på bio, bl.a. Steve Carell, Seth Rogen, Jonah Hill, Jason Segel, Kristen Wiig, Amy Schumer och Kumail Nanjiani. I sommar regisserar Apatow Saturday Night Live-stjärnan & komikern Pete Davidson i en komedi med kärlek, sorg och skratt på Staten Island.

Regi: Judd Apatow
I rollerna: Marisa Tomei, Pete Davidson, Adriana DeMeo, Bel Powley, Steve Buscemi, Bill Burr, Pamela Adlon, Maude Apatow, Domenick Lombardozzi m fl.
BIOPREMIÄR 24 JULI

© UIP

print

Våra samarbetspartners