DISNEY+ lanseras i Sverige och ytterligare sju europeiska länder i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Walt Disney Companys affärsområde Direct To Consumer & International meddelar att Disney+ lanseras i åtta länder i västra och norra Europa den 15 september. Priset i Sverige blir 69 kronor i månaden, eller 689 kronor för en årsprenumeration.

Disney+ lanseras i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Portugal, Belgien och Luxemburg den 15 september.

Disney+ erbjuder ett ojämförbart innehåll från bolagets legendariska studior, inklusive Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Tjänsten kommer dessutom att innehålla originalproduktioner, inklusive långfilmer, serier, dokumentärer och kortfilmer, skapade exklusivt för tjänsten.

Vid lanseringen kommer prenumeranter att få tillgång till den kritikerhyllade The Mandalorian skapad av producenten och manusförfattaren Jon Favreau; High School Musical: The Musical: The Series en modern och kreativ tappning av den klassiska filmserien, full av metareferenser och ett soundtrack med nio nya sånger som samtidigt hyllar originalfilmen; The World According to Jeff Goldblum där Goldblum utforskar och presenterar överraskande fakta om vardagsting vi tror vi vet allt om; Togo en live action film om den norska slädföraren Leonard Seppala och hans slädhund Togo och deras roll i det historiska Nome Serum-loppet 1925.

Andra originaltitlar som kommer att finnas vid lanseringen är Encore! av exekutiva producenten Kristen Bell; Diary of a Future President från skaparen och exekutiva producenten Ilana Peña (Crazy Ex-Girlfriend) och exekutiva producenten Gina Rodriguez (Jane the Virgin) och The Imagineering Story som tar oss bakom kulisserna på Disneys nöjesparker och låter oss träffa kreatörerna bakom magin.

Vid lansering kommer Disney+ att finnas tillgänglig på de flesta mobiler och TV-enheter, inklusive spelkonsoler, mediaspelare och smarta TV-apparater. Tittarna kommer att få tillgång till en högkvalitativ upplevelse utan reklam med möjlighet att strömma på upp till fyra enheter samtidigt. Disney+ erbjuder också obegränsad nedladdning på upp till tio olika enheter. Abonnenter får personliga rekommendationer och kan skapa upp till sju olika profiler. Möjligheten finns också för föräldrar att göra barnprofiler med ett enklare gränssnitt och barnvänligt innehåll.

För mer information, eller för att anmäla intresse för tjänsten, besök Disneyplus.com.

© Disney

print

Våra samarbetspartners