MALMÖ REDHAWKS: Kontraktsförlängning för Adam Ollas Mattsson

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Inför fjolårssäsongen anslöt Adam Ollas Mattsson till Redhawks efter att ha spenderat två säsogner i AHL med Stockton Heat. Nu, med ett år kvar på kontraktet, förlänger han sitt avtal med ytterligare en säsong.

– Han var vår bästa back från jul och framåt och tog stora kliv under säsongen. Vi är dessutom övertygade om att han besitter ytterligare potential och kan utvecklas till en av ligans absolut främsta på sin position, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

På de 49 SHL-matcher han noterades för under den gångna säsongen svarade han för två mål och totalt tolv poäng. Han var dessutom lagets främsta i statistiken för +/- med +12 och hans underliggande siffror var även dessa bland de främsta i laget.

– Det känns självklart jättebra att förlänga mitt kontrakt. Från första stund har jag trivts bra här och jag kände mig snabbt väldigt hemma, både i staden och i klubben. Att jag dessutom fick ett väldigt stort förtroende dirket under min första säsong var något som utvecklade mig och jag känner att jag har stora möjligheter att bli ännu bättre här, säger Ollas Mattsson själv i en kommentar.

Det nyskrivna kontraktet gör Adam Ollas Mattsson till en Redhawksspelare över säsongen 2021-22.

FAKTA / #73 Adam Ollas Mattsson
Back, vänsterskytt Född: 1996-07-30 Födelseort: Stockholm Längd: 195 cm Vikt: 98 kg Moderklubb: Värmdö HC Klubbar i karriären: Värmdö, Djurgården, Stockton Heat, Malmö Redhawks. Meriter: JSM-guld 2015 och 2016, USM-guld 2012.
Aktuell: Förlänger sitt Redhawkskontrakt med ytterligare en säsong.

Spelarprofil Adam Ollas Mattsson

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners