JASON MRAZ aktuell med singeln och videon “Look For The Good”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På nya singeln “Look For The Good” återvänder Jason Mraz till reggaen – en genre som han älskar och som har präglat hans karriär. “Look For The Good” är inte bara en textrad eller en titel för Jason. Det är en livsfilosofi. Jason menar att vi behöver söka efter det positiva och meningsfulla även i svåra tider.

– Det finns mycket galenskap som pågår i världen. Men istället för att oroa oss och göra saken ännu värre, låt oss försöka se det positiva och fokusera på hur vi kan lyfta varandra, säger Jason.

Det är nog få i Sverige som inte minns Jason Mrazs genombrott 2008 med megahiten “I’m Yours”. Jason hade förvisso haft flera hits på hemmaplan i USA redan innan, men det var med det tredje albumet “We Sing. We Dance. We Steal Things” som den internationella succén var ett faktum. Sedan dess har han sålt miljontals skivor, turnerat världen runt, vunnit två Grammys och många andra priser.

Jason inspireras av sina omgivningar, särskilt den egna ekologiska gården – Mraz Family Farms – där han bland annat odlar kaffe och avokado. För Jason innebär en bra dag att få arbeta med jorden, odla både växter och skapa ny musik. Och att dagligen fira livet och se framåt – “Look For The Good” – som även är titeln på den kommande fullängdaren.

– När jag skrev “Look For The Good” för ett år sedan så kunde jag aldrig föreställa mig hur aktuellt ämnet skulle vara i dag. Men oavsett pandemi så behöver alla människor känna hopp. Alltid. Jag tror att vi kan påverka mycket själva genom att se det goda i allting, speciellt i tider som dessa, konstaterar Jason.

© Clap Your Hands

print

Våra samarbetspartners