OSCAR ZIA sänder live 24 timmar innan singelreleasen av “Antidepp”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Imorgon torsdag, den 24 april klockan 20.00, släpper Oscar Zia nya låten ”Antidepp”. Låtsläppet föregås av en 24h lång livesändning på YouTube tillsammans med en rad välkända gäster!

“En miljon svenskar tar antidepressiva av olika anledningar och jag är en av dom. Antidepp är en hyllning till att må kasst. Det är ingen sorglig låt. Den handlar om att acceptera att livet är såhär. Det går upp och ner, det är fint och fult – och jag vill bara ha mer. Jag vill inte ha något större eller bättre, jag vill bara ha mer av livet. Ge mig allt som går att få, utmana mig, för jag kan. Jag kommer inte falla ihop.”

För att lyfta fram budskapet i låten bjuder Oscar in till en 24h lång kampanj på YouTube som vi kallar ”Antidepp-pepp”. Kampanjen går ut på att Oscar, under 24 timmar, sänder live från sitt hem, för att finnas, stötta och underhålla andra som kan tänkas behöva det lite extra. Under sändningen kommer Oscar bland annat gästas av komikern Johanna Nordström, genomföra ett träningspass med PT:n Valdemar Frediksson, ha hemmaspa med Happy Jankell, luncha med Benjamin Ingrosso och ha sing-a-long med Molly Hammar, för att bara nämna några av aktivitererna. Tittarna kommer också kunna vara delaktiga i sändningen via YouTubes kommentarsfunktion och på så sätt även kunna påverka innehållet.

Livestreamen börjar onsdagen den 22 april klockan 20.00
20.00 – Oscar välkomnar till 24h med Antidepp-pepp
20.15 – Middag med hemlig gäst
22.00 – 00.00 TBA
00.00 – Nattgäst Johnna Nordström

Torsdag den 23 april klockan 20.00
08.00 – Oscar tyder dina drömmar
09.00 – Träna med Valle
10.30 – Hemmaspa med Happy Jankell
12.30 – Lunch med Benjamin Ingrosso
14.00 – Astro-Maggan spår Oscar
16.00 – Eftermiddagsfika med Tom & Petter
17.00 – Garderobsrensning + stylingtips med Nadia Kandil
18.00 – Sing-along med Molly Hammar
19.30 – Premiär av Antidepp live
20:00 – Antidepp släpps

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners