DEFENDING JACOB – Chris Evans i ny tv-serie om ett chockerande brott

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Apple presenterar den officiella trailern för Defending Jacob, ett efterlängtat och gripande drama i åtta avsnitt med Chris Evans, Michelle Dockery, Jaeden Martell, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey och J.K. Simmons. De tre första avsnitten av Defending Jacob, kommer exklusivt på Apple TV + den 24 april, följt av nya avsnitt varje fredag tom 29 maj.

Defending Jacob utspelar sig runt ett chockerande brott i som äger rum i en liten stad i Massachusetts där vi får följa advokaten Andy Barber (Evans), som slits mellan plikten att upprätthålla rättvisan och hans ovillkorliga kärlek till sin son, Jacob (Martell) .

Defending Jacob produceras av Paramount Television Studios och Anonymous Content, och skapas, skrivs och produceras av Mark Bomback. Alla åtta avsnitt av serien är regisserade av Oscar-nominerade Morten Tyldum.

OM APPLE TV +

Apple TV + finns i mer än 100 länder på Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, samt på vissa Samsung och LG TV-apparater, Amazon Fire TV och Roku-enheter samt på tv.apple.com, för 59 SEK per månad med en sju dagars kostnadsfri provperiod. Apple TV-appen kommer att finnas tillgänglig på Sony och VIZIO smarta TV-apparater senare i år.

Under en begränsad tid kan kunder som köper en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch njuta av ett års Apple TV + gratis. Detta specialerbjudande gäller i tre månader efter den första aktiveringen av den berättigade enheten.

© Apple TV

print

Våra samarbetspartners