MESHIAAK ger ut ny video för låten Adrena!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Adrena är hämtad från Meshiaaks nya album Mask Of All Misery som gavs ut förra året på Mascot Records/Mascot Label Group.

Danny Camilleri:
“There’s a very dark and evil thing in the world, this song is a reflection of that evil! I encourage all people to look up adrenochrome”…

Det var tre år sedan den australiska kvartetten gav ut sin debutplatta Alliance of Thieves som kombinerade mörka undertoner med sofistikerat tunga grooves och klassisk metal. Metal Hammer hyllade den för dess “moderna power/trash metal attack” och Powerplay konstaterade att plattan “slår hårt och läxar upp sinnena med oerhörd precision och enastående musikaliskt kunnande” och Classic Rock njöt av en ““mix av mässande progressiv metal och tung rock.”

Så det är knappast förvånande att bandet är tillbaka med en ny medlem och ny energi. Bandet bildades i Melbourne av Danny Camilleri från 4ARM och Dean Wells från Teramaze tillsammans med basisten Andrew Cameron. Trummisen David Godfrey har ersatt Jon Dette.

För ytterligare information, intervjuförfrågningar m m var god kontakta:

© Mascot Label Group

print

Våra samarbetspartners