CAMILLA LÄCKBERG bland Älska Pocket marsnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu har vi bullat upp igen med ett nytt pocketsläpp! Visst känns det härligt när dagarna är ljusare och läslusten börjar spritta? På pocketredaktionen är listorna långa över alla böcker vi vill läsa och vi hoppas att ni kommer hitta några av era favoriter i detta släpp.

Trevlig läsning hälsar Älska Pocket.

Månadens titlar:
Elin Olofsson – Herravälde
Camilla Läckberg – En bur av guld
Mark Gelotti – Vory – den ryska supermaffian
Niel Gaiman och Terry Pratchett – Goda omen
Jan-Philipp Sendker – Vid nattens ände
Mikaela Bley – Flickorna utan namn
Hanna Richell – Påfågelsommar
Ingar Johnsrud – Korset
Fredrik Sjöberg – Flugfällan/Flyktkonsten/Russinkungen
John Carreyrou – Ont blod
Elizabeth Strout – Olive Kitteridge
Christoffer Carlsson – Den fallande detektiven

Årets mest sålda bok 2019 – äntligen i pocket!

Camilla Läckbergs hämnddrama En bur av guld är bladvändarläsning när den är som bäst.

Vid sjön Laken utanför Nyköping hittas en ung kvinna brutalt mördad. Vem är hon? Flickan utan namn – oidentifierbar och efterfrågad av ingen. Finns det kopplingar till den isolerade privatskolan för flickor i närheten? TV-4 journalisten Ellen Tamm återvänder till hemorten för att ge flickan ett ansikte.

Niklas Natt och Dags efterlängtade uppföljare 1794 finns nu ett extra fint storpocketband. Åter igen får vi följa Mickel Cardell och Anna Stina Knapp och den myllrande och ruttnande värld som är deras. Niklas Natt och Dag visar att han är långtifrån färdig med sin brutala och nakna skildring av det sena 1700-talets mörkaste vrår.

Lär dig ta hand om din hjärna i vår digitala värld. Anders Hansens succébok Skärmhjärnan finns nu i storpocket och berättar hur vår hjärna fungerar och reagerar på vår samtid – och ger konkreta och enkla tips på hur vi kan få hjärnan att fungera bättre.

Den 19 mars kommer ett riktigt maffigt släpp av det populära storpocketformatet, fullmatat med favoriter.
Anna-Karin Palm -Jag vill sätta världen i rörelse
Denise Rudberg – Under nio nätter
Jussi Adler Olsen – Offer 2117
Simona Ahrnstedt – Bara lite till
Anders Roslund – Jamåhonleva
Viveca Sten – I hemlighet begravd
Camilla Grebe – Skuggjägaren

Pocketpodden rullar varje fredag. I mars kan vi bland annat lyssna till spännande samtal med pocketaktuella Gun-Britt Sundström, Elin Olofsson och storpocketaktuella Niklas Natt och Dag. Programledare Lisa Tallroth.
Finns där poddar finns!

MISSA INTE!
→ I coronatider säljer Albert Camus Pesten mer än någonsin i Frankrike. 2020 är det dessutom minnesår för Camus som dog för 60 år sedan. Vi har en klassikerutgåva av Pesten tillgänglig.

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners