CARIN HJULSTRÖM bland Älska Pockets pocketnyheter i december

Klicka på bilden, för att se hela bilden

December månads pocketsläpp är litet med naggande gott. Vi på Älska Pocket önskar alla våra läsare en riktigt God Jul med mycket tid för läsning och återkoppling så hörs vi igen på det nya året. Passa också på att lyssna ikapp på alla spännande samtal i Pocketpodden!

December månads pocketnyheter:
Ödesmark av Stina Jackson
Albatross av Ann Cleeves
Bara ett litet mord av Carin Hjulström
Alicias val av Frida Malmgren och Linnea Malmgren
Medlöparna av Géraldine Schwarz

Storpocket:
De fattiga i Lódz av Steve Sem-Sandberg

Efter sitt stora genombrott med debutboken Silvervägen återkommer nu Stina Jackson med en lika tät som berörande berättelse om människors bundenhet till en plats och till varandra, om hur våldsamt starka banden kan vara – och om hur svårt det är att bryta mönster. Nu finns Ödesmark äntligen i pocket.

”Jackson bjuder på högkvalitativ underhållning, skriven med en nyanserad och existentiellt finkalibrerad prosa.” Svenska Dagbladet

Slottsmiljöer vid Mälaren är scenen för Carin Hjulströms nya deckarserie om skådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes halvkriminelle brorson. Författaren till de älskade böckerna om Frida Fors skriver nu mysdeckare i Agatha Christies anda. Nu finns Bara ett litet mord i pocket.

Skriv upp den 25 december i almanackan för då drar premiären av “The duke and I” igång på Netflix som bygger på första boken i Julia Quinns succéserie om systrarna Bridgerton. Vi har en filmutgåva av En annorlunda allians tillgänglig i pocket med utgivning den 18 december.

Sagt om Medlöparna:
“Skickligt gestaltad släkthistoria som på ett högre plan diskuterar medlöperiets historia under 1900-talet.”
Dagens Nyheter
“Jag är uppslukad från första kapitlet”
Vi Läser
“En ytterst originell memoar för vår tid: elegant, modig och djupt berörande.”
Philippe Sands, författare till Vägen till Nürnberg

I veckans avsnitt av Pocketpodden – möt Elisabet Nemert, aktuell med Älvornas kulle och nyutgåvor i storpocket av Den vita liljan och Bortom stjärnan. Och den 18 december hör ni pocketaktuella Frida Malmgren berätta mer om Alicias val. Finns där poddar finns!

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners