CAMILLA GREBE bland Älska Pockets nyheter i november

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Se hit alla ni som älskar pocket! Nu finns ett nytt maffigt pocketsläpp med massor av efterlängtade titlar ute i butikerna.

Pocket
Bror – David Chariandy
Ett amerikanskt äktenskap – Tayari Jones
De dödas sång . Jesmyn Ward
Diplomatdottern – Tina Frennstedt
De drabbade – Karin Wahlberg
Sikta högt – Heléne Holmström
En förlorad man – Jane Harper
Jakten på en mördare – Tobias Barkman
Klubben – Matilda Voss Gustavsson
Väg 9 – Tina Frennstedt
Skärmhjärnan – Anders Hansen
W – Steve Sem Sandberg
Lekarna – Bo Svernström
Skuggjägaren – Camilla Grebe

Tina Frennstedt är dubbelt pocketaktuell med uppföljaren “Väg 9” i Cold Case-serien och med en nyutgåva av reportageboken “Diplomatdottern”. Tina Frennstedt är en av Sveriges främsta kriminalreportrar och har hyllats av kritikerna för sin trovärdighet.
”Det skrivs många deckare i Sverige nuförtiden, men frågar du mig så är Tina Frennstedt ett av de mest intressanta namnen.” Kalmar Läns Tidning

Mångfaldigt prisbelönade “Skuggjägaren” av Camilla Grebe finns nu äntligen i pocket. “Skuggjägaren” är en originell och skickligt iscensatt spänningsroman om den okuvliga driften att förstå sig själv, men också ett stycke samtidshistoria som sträcker sig från andra världskriget till nutid.

Tobias Barkmans reportagebok “Jakten på en mördare” ligger till grund för SVT:s aktuella serie med samma namn. Berättelsen tar sitt avstamp i mordet på tioåriga Helén Nilsson i Hörby 1989, ett fall som skakade hela Sverige. Jakten på en mördare är historien om Per-Åke Åkesson och den spaningsgrupp som löste flera kvinnomord i nordöstra Skåne och till slut även det olösbara fallet med Helén.

Vem blir inte glad för en snygg box med Anders de la Mottes prisbelönade Årstidskvartett i storpocket? Läsning som räcker länge och en perfekt julklapp!

Två av höstens viktigaste faktatitlar finns nu i pocket – Matilda Voss Gustavssons hyllade reportage “Klubben” och Anders Hansens “Skärmhjärnan”.

Helene Holmström är tillbaka på advokatbyrån Svärdh & Partners med nya intriger och heta romanser att följa – Sikta högt är den fristående uppföljaren till Falla fritt.

Tre amerikanska samtidsromaner på temat #blacklivesmatter finns nu i pocket. Med ett nyskrivet förord av Jason Diakité och med enhetlig form av illustratören Eva Bee. Starka, viktiga skildringar om ett splittrat USA.

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners