SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020: ​The Hellacopters, 10cc med flera klara!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Svenska The Hellacopters är ett av de 12 band som Sweden Rock presenterar idag.

Vi kan idag presentera följande tolv nytillskott till sommarens artiststartfält:

Ett av Sveriges största rockband, The Hellacopters, återförenades inför SRF 2016 och kommer nu på allmän begäran tillbaka till Sölvesborg. Det gör även det klassiska 70-talsbandet 10cc, som ligger bakom hits som ”I´m not in love”, ”Dreadlock holiday”, ”The things we do for love” med många fler och som nyligen var föremål för en intressant dokumentär som finns på SVT Play.

Därtill kommer Thin Lizzy-avknoppningen Black Star Riders, det schweiziska folk metalbandet Eluveitie, den kanadensiska metaldrottningen Lee Aaron, de progressiva sludgerockarna Baroness, de brittiska partyrockarna The Wildhearts, det klassiska svenska death metalbandet Grave, de brasilianska kultthrasharna Violator, det nya danska death metalhoppet Baest, den amerikanske rock’n’roll-gitarristen Warner E. Hodges Band samt de svensksjungande folkmetallarna Fejd.

Ytterligare 12 akter återstår att presentera.

Mer info om de hittills släppta artisterna och festivalen finns på www.swedenrock.com.

© Sweden Rock

print

Våra samarbetspartners