JON HENRIK FJÄLLGREN adderar fler datum

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I vår är det premiär för Jon Henrik Fjällgrens naturkära show ”A Celebration To Mother Earth” på Scalateatern i Stockholm. Efter stort intresse släpps nu ytterligare tre shower. Nya datum släpps i Bollnäs, Sundsvall och Östersund.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.

”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll. Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt.”

Den 22 november släppte Jon Henrik Fjällgren senaste singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live i den unika showen ”A Celebration to Mother Earth”.

Datum:
21/5 Stockholm – Scalateatern (OBS! Nytt datum)
22/5 Bollnäs – Kulturhuset
23/5 Sundsvall – Tonhallen
24/5 Östersund – Storsjöteatern

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners