MAGNUS UGGLA, MISS LI & PETTER på turné i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de åker ut på en turné i sommar med start i Stockholm den 2 juli.

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.

I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné.

– Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.

Turnén startar på Skansen i Stockholm den 2 juli och fortsätter därefter vidare ut i Sommarsverige och stannar till i Vadstena, på Öland, Varberg, Rättvik, Helsingborg, Huskvarna, Göteborg, Piteå, Skövde och Uppsala.

– Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

Biljetterna släpps den 7 februari kl. 10.00.

Turnéplan
2 juli – Stockholm, Skansen
11 juli – Vadstena, Vadstena Slott
13 juli – Öland, Borgholms Slottsruin
24 juli – Varberg, Societetsparken
25 juli – Rättvik, Dalhalla
6 augusti – Helsingborg, Sofiero Slott
7 augusti – Huskvarna, Folkets Park
8 augusti – Göteborg, Trädgårdsföreningen
21 augusti – Piteå, Pite Havsbad
22 augusti – Skövde, Boulognerskogen
28 augusti – Uppsala, Botaniska Trädgården

Turnén presenteras av Blixten & Co och Live Nation.

Kort om Miss Li
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre. Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

Kort om Petter
Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

Kort om Magnus Uggla
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners