CHRISTIAN HELLBERG tolkar Miami på julbord i Malmö

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Christian Hellberg tolkar julbord med inspiration av Miami på Clarion Malmö Live

Det är ungefär vid den här tiden på året som Clarion Malmö Live släpper sitt tema på deras julbord. Idag avslöjades det att det blir färgstarka Miami Vice som ska återskapas i lokalerna och showen kommer gå under namnet Malmö Vice. TV-kocken Christian Hellberg kommer ta fram ett julbord utöver det vanliga, och tolkar Miami på sitt sätt. Producent blir Cornelius Löfmark som även blir kvällens konferencier. På scenen gästas han av discogruppen Boney M Xperience som spelar klassikers såsom Daddy Cool och Ma Baker.

Christian Hellberg utsågs till Årets Kock 2001 och har sen dess synts på TV som bland annat en deltagare i Kockarnas Kamp och som programledare till Grillmästarna i TV4.

– Miami är för mig drömmen av liv, och därför en fröjd att få tolka maten från havet, under palmerna och känslan av att det inte finns någon morgondag. Jag ser framför mig en härlig variation på fräsch mat, Miami-hetta i en skön barbecue-kombo. Det blir alltså inte så mycket prinskorvar och köttbullar, säger Christian Hellberg.

Showen under kvällen sys ihop av producenten Cornelius Löfmark, som även är konferencier. Han har bjudit in discogruppen Boney M Xperience. De kvinnliga artisterna i bandet har alla uppträtt i över 20 år med sångaren Bobby Farrell från originalgruppen Boney M, innan han förolyckades 2010. Kort därefter formade de Boney M Xperience för att hylla legenden och har turnerat runt i världen.

– Åttiotalet var en härlig tid när det gäller musik och mode, och inte minst i Miami. Så det kändes självklart att jag även detta året ville producera Clarion Malmö Lives julshow, speciellt eftersom jag fick kalla den Malmö Vice! Boney M Xperience är kända i branschen för deras sprakande show och jag ser verkligen fram emot att få bjuda upp dem på scen i Malmö, säger producent och konferencier, Cornelius Löfmark.

Den 3, 4, 5, 10, 11 december kan man uppleva julshowen på Clarion Hotel Malmö Live.

© Clarion Hotel & Congress Malmö Live

print

Våra samarbetspartners