MALMÖ REDHAWKS: Peter Andersson lämnar efter säsongen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Peter Andersson har två år kvar på sitt nuvarande avtal med Malmö Redhawks och har varit huvudtränare för Redhawks SHL-lag i snart fyra år. Den innevarande säsongen blir han sista på den positionen. Successivt har det vuxit fram ett gemensamt beslut hos klubben och Peter att gå skilda vägar efter säsongens slut för att på så sätt skapa ny energi för båda parter.

Malmö Redhawks är mycket nöjda med de fyra säsonger som Peter har varit huvudtränare. Han har lyft klubben till en sportslig nivå som klubben inte befunnit sig på någon gång under de senaste 20 åren. Dessutom är det möjligt att vi fortfarande har den bästa gemensamma tiden framför oss, under den kommande våren.

– Vi går nu in i den avgörande och roligaste delen av säsongen. Vi vet att Peter brinner för det här och vi kommer göra allt för att vi ska få en så bra avslutning tillsammans som möjligt, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners