FAST & FURIOUS 9 – Första trailern

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Oavsett hur snabb du är, kan ingen springa ifrån sitt förflutna.

Sommaren 2020 är det dags för Fast & Furious 9, det nionde kapitlet i filmserien som har hållit på i nästan två decennier och har tjänat mer än 5 miljarder dollar runt om i världen.

Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.

Fast & Furious 9 får tillbaka Justin Lin som regissör, som hjälpte till att skapa det tredje, fjärde, femte och sjätte kapitlet i filmserien när det förvandlades till en global blockbuster. All action sträcker sig världen över – från London till Tokyo, från Centralamerika till Edinburgh och från en hemlig bunker i Azerbajdzjan till de kryllande gatorna i Tblisi. Längs vägen kommer gamla vänner att återuppstå, gamla fiender kommer att återvända, historien kommer att skrivas om och den verkliga betydelsen av familjen testas som aldrig tidigare.

Filmstjärnor som återvänder är Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel och Sung Kang, med Oscar®-vinnaren Helen Mirren och Oscar®-vinnaren Charlize Theron. Fast & Furious 9 har också den Grammy-vinnande superstjärnan Cardi B som ny franchisekaraktär Leysa, en kvinna med en koppling till Doms förflutna och en cameoroll av reggaetonsensationen Ozuna.

Fast & Furious 9 kommer på bio 22 maj.

Regi: Justin Lin.
I rollerna: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron mfl.
Skriven av: Dan Casey
Producerad av: Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend, Samantha Vincent

Den omtalade trailern med en… twist.

© UIP

print

Våra samarbetspartners