FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW – spin off på franschisen snart här

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs (Dwayne Johnson), en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw (Jason Statham), en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt.

Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton (Idris Elba), får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid – och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent (Vanessa Kirby), som råkar vara Shaws syster – tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.

Övrigt: Hobbs & Shaw slår in en ny dörr till Fast & Furious filmuniversum och handlingen spänner över hela världen – från Los Angeles till London och från Tjernobyls giftiga ödemark till Samoas lummiga skönhet.

Biopremiär blir det den 2 augusti

© UIP

print

Våra samarbetspartners