PROMISING YOUNG WOMAN – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Från den visionära regissören Emerald Fennell kommer nu en läcker ny tolkning av hämnd. Alla sa att Cassie var en lovande ung kvinna … tills en mystisk händelse plötsligt ändrade riktningen för hennes framtid. Men ingenting i Cassies liv är vad det verkar vara: hon är grymt smart, obarmhärtigt listig och hon lever ett hemligt dubbelliv om natten.

Nu är ett oväntat möte på väg att ge Cassie en chans att hämnas det förflutna i denna uppskakande och oerhört spännande historia.

Regi: Emerald Fennell
I rollerna: Carey Mulligan, Laverne Cox, Bo Burnham, Alison Brie, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Max Greenfield, Christopher Mintz-Plasse, Chris Lowell, Sam Richardson, Molly Shannon, Clancy Brown m fl
Producerad av: Margot Robbie, Tom Ackerley, Josey McNamara, Ben Browning, Emerald Fennell, Ashley Fox

Biopremiär våren 2020

© UIP

print

Våra samarbetspartners