ALLIED bland Fox aprilnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Allied
Släpps på DVD, BD & UHD 3/4
Från regissören bakom Forest Gump och Cast Away kommer nu ”en romantisk thriller du inte får missa” (ABC-TV). När underrättelse­officeren Max Vatan (Oscarnominerade Brad Pitt) får reda på att hans fru (Oscarbelönade Marion Cotillard) kanske jobbar för fienden har han bara 72 timmar på sig att bevisa att hon är oskyldig. Hollywood Today Live kallar den ”årets bästa film”.
Produktionsinfo:
I rollerna: Brad Pitt, Marion Cotillard m fl
Regi: Robert Zemeckis
Genre: Thriller/drama
Speltid: 2 tim 5 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD:
From Stages to the Sahara: Production Design • Story of Allied • ‘Til Death Do Us Part: Max and Marianne • Guys and Gals: The Ensemble Cast
Extramaterial Blu-ray:
From Stages to the Sahara: Production Design • Through the Lens: Directing with Robert Zemeckis • A Stitch in Time: The Costumes of Allied • Lights, Pixels, ACTION! The Visual Effects of Allied • That Swingin’ Sound: The Music of Allied • And much more!
Se trailer

TV

Ice Age vårkänslor – Äggjakten & andra äventyr
Originaltitel: Ice Age – the Great Egg-scapade
Släpps på EST & VOD 21/3, på DVD 3/4
Scrat, Manny, Sid, Diego och de andra förhistoriska karaktärerna från Ice Age är tillbaka i ett helt nytt, vansinnigt roligt, animerat äventyr! Affärerna blomstrar för Sids nya äggpassnings­service, men när den skurkaktiga piratkaninen Squint stjäl äggen ger sig Manny, Diego och resten av gänget ut på en djärv räddningsaktion som blir till världens första äggjakt. Innehåller roligt extramaterial från Scrats galna nöt­äventyr – du kommer garanterat att skratta!
Produktionsinfo:
Genre: Animerad/familj
Speltid: 21 min
Produktionsår: 2016
Ålder: Barntillåten
Extramaterial:
Ice Age: Collision Course Cosmic Scrat-tastrophe • Ice Age — The Story So Far • 6 Scrat Shorts

Family Guy 1-5
Släpps på DVD 10/4
Holy crap! Five season of Family Guy in one freakin’ box? Now everyone can get in on the twisted fun watching television’s most outrageous animated family!
There’s dim-witted (but big-hearted) Peter, his adoring wife Lois, silly siblings Chris and Meg, along with their genius brother Stewie, the maniacal one-year-old bent on world domination, and of course, Brian the dog – perhaps the only sane member of the family, even though he licks himself.
Catch the laughs right from the beginning with 77 episodes, plus deleted scenes, animatics, featurettes, episode commentaries and more with Family guy Complete Season 1-5. Sweet!
Produktionsinfo:
Genre: Komedi/animerat
Speltid: 29 tim 31 min
Produktionsår: 1999-2006
Ålder: 11 år
Extramaterial:
Deleted scenes, animatics, featurettes, episode commentaries and more.

Family Guy 6-10
Släpps på DVD 10/4
Get in on the twisted fun watching this 15 disc set, with 68 Family guy episodes. Join dim-witted (but big-hearted) Peter, his adoring wife Lois, silly siblings Chris and Meg, along with their genius brother Stewie, the maniacal one-year-old bent on world domination, and of course, Brian the dog – perhaps the only sane member of the family, even though he licks himself. Holy crap, it’s funny!
Produktionsinfo:
Genre: Komedi/animerat
Speltid: 25 tim 58 min
Produktionsår: 2006-2010
Ålder: 15 år

PAW Patrol: Den stora bröllops­dagen & andra äventyr
Originaltitel: PAW Patrol season 2 / volume 4
Släpps på DVD 10/4
Bonden Al och bonden Yumi ska gifta sig! Bonden Yumis lada är precis färdigdekorerad när en storm blåser upp och river ner ena väggen! Nu är det upp till Ryder och PAW Patrol att rädda ladan och bröllops­dagen! När Borgmästare Rospigg behöver ett basketlag kommer PAW Patrol till undsättning! De hjälper stuntpiloten Ace som får motorproblem, ställer upp i den årliga talangjakten och hjälper bonden Al med förberedelserna inför grillfesten.
Produktionsinfo:
Innehåller följande avsnitt: Valparna räddar en basketmatch – Valparna räddar ett bröllop – Valparna räddar Ace – Valparna räddar en talangjakt – Valparna räddar en grillfest
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 60 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Silicon Valley säsong 3
Släpps på Blu-ray & DVD 17/4
Från de exekutiva producenterna Mike Judge och Alec Berg kommer nu tredje säsongen av den Emmy®-belönade komediserien Silicon Valley. Med en ny, skrupelfri VD på Pied Piper måste Richard (Thomas Middleditch) och resten av gänget hitta ett sätt att vinna kampen mellan det kreativa och vinstintressena. Med en blandning av trams och satir fortsätter denna säsong att utforska den i många avseenden komiska teknikvärlden och dess ouppmärksammade hjältar.
Produktionsinfo:
I rollerna: Thomas Middleditch, TJ Miller Josh Brener m fl
Genre: Komedi
Speltid: 4 tim 46 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 11 år
Extramaterial Blu-ray & DVD:
Deleted scenes

Togetherness säsong 2
Släpps på DVD 17/4
Brett och Michelle (Mark Duplass och Melanie Lynskey) kämpar med att reda ut vart deras äktenskap är på väg. Alex (Steve Zissis) känner sig stärkt av sitt stora genom­brott som skådespelare, och återvänder hem med en ny flickvän. Samtidigt ställs Michelles syster Tinas (Amanda Peet) liv på ända när hon inser att den biologiska klockan har börjat ticka.
Produktionsinfo:
I rollerna: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet m fl
Genre: Komedi
Speltid: 3 tim 36 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år

Veep säsong 5
Släpps på DVD 17/4
President Selina Meyer befinner sig plötsligt i en situation där det blivit dött lopp i valet i elektorskollegiet. Hennes presidentskap står på spel och tillsammans med sitt kansli i D.C. måste Selina nu se till att hon framstår som den mest lämpade presidenten. Samtidigt måste de förhindra att hennes karismatiska vicepresident avancerar alltför mycket.
Produktionsinfo:
I rollerna: Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale m fl
Genre: Komedi
Speltid: 4 tim 32 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år
Extramaterial:
Deleted Scenes + Audio Commentaries

Blaze och monstermaskinerna – För fulla segel
Originaltitel: Blaze and the Monster Machines: Season 1 / Volume 4
Släpps på DVD 24/4
Välkommen till Axle City! Här bor teknikgeniet AJ och hans monstertruck Blaze som är den kvickaste av dem alla. När ärkerivalen Crusher och mini-monstertrucken Pickle ställer till problem måste AJ och Blaze ta hjälp av sina vänner: tigertrucken Stripes, våghalsiga Darington, dinosaurietrucken Zeg, den vilda cowgirlen Starla och mekanikern Gabby.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 48 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Bubble Guppies: Den söta hundvalpen
Originaltitel: Bubble Guppies: season 1 / volume 4
Släpps på DVD 24/7
Välkommen till skolan under vattnet! Möt den spralliga Molly, den knasige Gil, den påhittige Coby, blondinen Deema, den snälla Oona, geniet Nonny, den gulliga valpen Bubble Puppy och den hjälpsamma läraren herr Grouper. I skolan får de lära sig om en massa spännande saker! Tillsammans sjunger och dansar de till pop, rock och hip-hop.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/Familj
Speltid: ca 45 min
Produktionsår: 2011
Ålder: Barntillåten

Oz
Släpps på DVD 24/7
Oz är namnet på det hårdbevakade statsfängelset Oswald State Correctional Facility – en bur av betong, stål och glas där våldet härskar. I denna fantastiska serie får vi följa livet innanför murarna på experiment­enheten ”Emerald City”. Denna hett efter­längtade Emerald City-samling om 21 dvd:er innehåller alla de 56 fängslande avsnitten inklusive en dvd med mer än en timmes extramaterial.
Produktionsinfo:
I rollerna: Ernie Hudson, JK Simmons, Lee Tergesen m f
Genre: Crime/drama
Speltid: 52 tim 7 min
Produktionsår: 1997-2003
Ålder: 15 år
Extramaterial:
Previews and Recaps • Deleted Scenes • “Behind the Walls” Music Video by Kurupt featuring Nate Dogg • Original Actors Audition Montage • Featurette Museum of Television & Radio Forum

© Twentieth Century Fox Home Entertainmet

print

Våra samarbetspartners