FILMEN OM KAL P DAL – insamlingen har börjat

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Filmen om Kal P Dal – Bästa julklappen till Mossan och Fassan!

Under några år i slutet av 70-talet var Kal P Dal den stora rockkungen i Sverige. Debutskivan ”Till Mossan” blev en fantastisk succé. Hans direkta skånska tilltal och starka utstrålning från scenen gjorde att alla ville se och höra pågen från Arlöv. Först kom boken ”Raka Rör” om Kal P Dal, sen kom musikalen, nu kommer dokumentären om denna skånska ikon och glädjespridare!

Filmen och festen
Den 19 december 2020 har vi världspremiär för filmen på Nöjesteatern i Malmö samt en efterföljande premiärfest på Moriska Paviljongen.
Detta unika evenemang erbjuder: Quiz, Kalle Pedal-Museum och fotoutställning. I Pianobaren på Nöjesteatern blir det allsång med Cornelius Löfmark från musikalen om Kal P Dal.
Premiärkvällen fortsätter sedan med Pedalens Pågar och mängder av överraskningar på Moriska Paviljongen! Missa inte detta!

Insamlingen
Kalla det fundraising, crowdfunding eller kanske glädjeinsamling om du så vill.
En sak är säker, nu skall filmen om Kalle Pedal bli av!
Efter tre års research och filmande startar vi nu insamlingen för att möjliggöra slutproduktionen av dokumentärfilmen om Kal P Dal. Vi som står bakom filmen är Tommy Holmgren, Dag Ösgård och Stefan Källstigen.
För att denna film ska bli av behöver vi din hjälp!

Så här fungerar insamlingskampanjen:
Vi behöver sälja minst 1 000 biljetter till detta unika evenemang. Genom att köpa en biljett till nästa år donerar du samtidigt pengar till slutproduktionen av filmen. Vi behöver samla in pengar till; musikrättigheter, foto- och filmrättigheter, professionell filmklippning med mera.
Biljettintäkterna går oavkortat till evenemanget och filmen av Kal P Dals framställande.
Stöd filmen och säkra din plats på världspremiären!

Filmen om Kal P Dal – Trailer from Filmen om Kal P Dal on Vimeo.

Insamlingen pågår till 31 januari 2020. Julius Biljettservice hanterar alla pengar som inbetalas. Pengarna återbetalas av Julius Biljettservice (förutom serviceavgift) om insamlingen inte uppnår det uppsatta målet.
Era finansiella bidrag är den enda inkomst vårt projekt har, utöver ett stipendium på 30.000 kr från Kalles hemkommun Burlöv. Stort tack Burlöv kommun för det!

Superpaketet Premiärvisning samt efterfest med överraskningar har åldersgräns 18 år.

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners