JOHNNY CASH ROADSHOW kommer åter till Sverige med sin hyllade ”The Man In Black Tour!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Johnny Cash Roadshow kommer åter till Sverige med sin hyllade ”The Man In Black Tour!

18 november 2020 – Nöjesteatern, Malmö

Återigen kommer världens mest autentiska hyllning till Johnny Cash till Sverige i hösten 2020 med en helt ny show ”The Man In Black Tour”! Hösten 2019 genomförde man en turné med 5 mer eller mindre helt slutsålda konserter.

I den nya showen fortsätter den hyllade frontmannen Clive John att gräva i Johnny Cash fantastiska låtskatt blandat med de stora hitsen. Bredvid Clive John på scenen som Johnny Cash finns naturligtvis hans ikoniska fru June Carter som gestaltas av Emily Heighway och ett 5-mannaband av världsklass – The Spirit Band.

Johnny Cash Roadshow turnérar över hela världen och är den i särklass största och bästa hyllningen till Johnny Cash som finns och den har höjts till skyarna både av fans över hela världen och familjen Cash.

‘A voice better than the original’
John Wheatcroft, York Mix
‘Extraordinary concert’
Daily Record and Sunday Mail
‘Hes resemblance is uncanny’
Rosanne Cash

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners