CHARLOTTE LAWRENCE – unga stjärnskottet till Sverige i vår

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen är det dags för talangfulla Charlotte Lawrence att göra sin första spelning i Sverige! 22 mars ser vi henne live på Fryshuset i Stockholm när hon gör Sverigepremiär!

Trots sin unga ålder har nykomlingen Charlotte Lawrence släppt musik sen 2014 då hon endast var 14 år gammal. Idag har hon miljontals streams på Spotify där de virala hitlåtarna Just The Same och Sleep Talking tillsammans har streamats över 92 miljoner gånger!

Förra året släppte hon sin debut-EP Young och har blivit kritikerrosad för sitt unika sätt att dokumentera tonårslivet. När hon prydde omslaget av i-D Magazine skrev tidningen att hon har en ”knack for smashing deeply personal lyrics into frustratingly catchy choruses.”

I mars 2018 bevisade amerikanskan att hon hör hemma på scenen när hon framförde låten Cold As Stone tillsammans med Kaskade inför 70 000 personer på Miami Ultra Music Festival.
Charlotte är stjärnskottet som packar in personliga texter i oemotståndliga melodier och medryckande refränger. Hon har spenderat de senaste åren med att skriva och spela in ny musik samtidigt som hon funnit sin musikaliska röst. Det som har framkommit är en kärlek till melodi förenad med en mörkare estetik. Missa inte när hon kommer till Sverige för första gången i mars 2020!

Datum 2020
22/3 – Fryshuset, Stockholm

Biljetter släpps fredagen den 25 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se

© Live Nation 2019-09-21

print

Våra samarbetspartners