AVENGERS ENDGAME bland The Walt Disney Company Nordic ABs septembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Avengers Endgame

I den fjärde delen om Avengers kulminerar de 22 sammanhängande filmerna och den storslagna berättelsen får sin mäktiga upplösning. Det är en berättelse om vänskap, teamwork och att lägga sina olikheter åt sidan. Avengers inser hur skör vår värld är och vilka uppoffringar som måste göras för att bevara den.
Release: 9 september
Format: BD, DVD, 3D BD, Steelbook, 4K UHD och BD-collextion box

Aladdin

Upplev den fängslande och färgsprakande spelfilmsversion av Disneys tecknade klassiker Aladdin. En spännande berättelse om den charmerande småtjuven Aladdin, den modiga och målmedvetna prinsessan Jasmin och Anden, som kan vara nyckeln till deras framtid.
Release: 23 september
Format: BD och DVD

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners