LIKE A BOSS bland Disney/Fox/Paramounts septembernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Like a Boss
Väninnorna Mia och Mel driver sitt eget kosmetikaföretag och lever det goda livet, ända tills en illasinnad skönhetsmogul dyker upp och försöker stjäla deras företag. När hennes bedrägliga plan hotar Mias och Mels vänskap, inser vännerna att det enda sättet att ta tillbaka företaget är genom att hålla ihop. I skönhetsbranschen är det fult spel som gäller!
Release: 7 september
Format: BD och DVD

Tom Clancy’s Jack Ryan – season 2
Efter att ha spårat en misstänkt sändning med illegala vapen till Venezuelas djungler, beger sig CIA-agenten Jack Ryan till Sydamerika för att utreda saken. Där bildar han ett team med sin före detta chef James Greer och CIA:s lokala chef Mike November. När Jacks utredning hotar att uppdaga en omfattande konspiration inleder Venezuelas president en motattack, vilket tvingar Jack och hans team ut på ett världsomspännande uppdrag som leder från USA till Storbritannien, Ryssland och tillbaka till Venezuela, för att avslöja presidentens svekfulla avsikter och skapa stabilitet i ett land på väg in i kaos.
Release: 7 september
Format: BD och DVD

Paw Patrol – Ready, Race, Rescue
KLART FÖR START I ÄVENTYRSBUKTEN 500 men den legendariske racerföraren The Whoosh kan inte delta i det stora loppet! Valparna sätter fart för att hjälpa Marshall att ta täten och hindra den fuskande motståndaren The Cheetah från att vinna pokalen i ett helt nytt PAW Patrol-äventyr!
Release: 7 september
Format: DVD

Paw Patrol – The Runaway Stargazer – season 5 – vol. 7
En komet är på väg mot Äventyrsbukten. Rubble och hans kompisar i PAW Patrol börjar bygga ett observatorium för att kunna titta på kometen. Men allt blir inte riktigt som de tänkt sig.
Release: 28 september
Format: DVD

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners