PROJECT X: Big Slap & Summer On presentar ny festival i Malmö Arena!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Två av regionens starkaste festivalaktörer, Big Slap & Summer On, står bakom den nya satsningen Project X, som äger rum i Malmö Arena 9 november. Artister som bejublade Hov1, P3 Guld–vinnaren Jireel & Otto Knows är några av namnen i festivalens lineup.

Tankarna på en inomhusfestival har länge funnits hos bägge arrangörerna och nu blir det verklighet. Lördagen den 9 november får Skåne sin första inomhusfestival – Project X Festival – en endagsfestival med klubbkänsla och några av Sveriges hetaste artister.

Ali Eftekhari från Big Slap är initiativtagare till festivalen: “Vi har genom åren gjort en del spelningar inomhus både på Slagthuset och Malmö Arena. Nu känner vi att Skåne är redo för en riktig inomhusfestival och platsen är självklar. Malmö Arena har allt vi söker och logistiken är klockren.”

Fokus kommer att ligga på upplevelse för besökaren. Fredrik Strebel från Summer On: “Vi har tydligt sett hur festivaltrenden pekar starkt uppåt och att folk mer och mer söker upplevelser hellre än en vanlig kväll på krogen. På Project X kommer man få en maxad klubbupplevelse i festivalförpackning.”

Ett flertal artister är redan klara för festivalen: Hov1, Otto Knows, Vigiland, Rebecca & Fiona och Jireel. Ytterligare fler namn kommer att tillkännages närmaste tiden.

Karin Mårtensson på Malmö Arena är glad över den nya satsningen, “Detta är ett toppeninitiativ och jag ser med spänning fram emot att tillsammans med två erfarna festivalarrangörer fylla Malmö Arena med förväntansfulla besökare.”

Både Summer On & Big Slap hade slutsålda festivaler sommaren 2019 och lockade tillsammans nästan 30 000 besökare under tre dagar på sina festivaler.

Biljettsläpp
Onsdag 7 augusti (begränsat antal earlybirdbiljetter)

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners