GOOD BOYS – Ny trailer

Annons

Klicka för att se hela bilden

Efter att ha blivit inbjuden till sin första kyssfest får 12-årige Max panik eftersom han inte vet hur man kysser någon. Ivriga att få några tips bestämmer sig Max och hans bästa vänner Thor och Lucas för att använda Max pappas drönare – vilket Max är förbjuden att röra – för att spionera på ett tonårspar.

Men när saker går löjligt fel blir drönaren förstörd. Desperat att ersätta den innan Max pappa kommer hem, skippar pojkarna skolan och begår en rad episkt dåliga beslut som involverar oavsiktligt stulna droger, paintball, poliser och skrämmande tonårsflickor.

Regi: Gene Stupnitsky. I rollerna: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte m fl.

Biopremiär 14 augusti 2019

© UIP

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners