MILLENCOLIN tar sin världsturné till Sverige i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Millencolin är en av våra största rockexporter och kan i år triumfera med sitt nionde album. I sommar gör bandet ett fåtal konserter i Sverige och nu kan vi äntligen berätta att det blir mer av det goda. I slutet av 2019 kommer svenska folket få återuppleva förstklassig punk när Millencolin rundar av året med en höstturné.

I februari släppte Örebrokvartetten albumet SOS, en mognare platta med mörkare texter om den verklighet vi lever i. Under nästan tre decennier har Millencolin gett oss trallvänlig punk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. Den senaste albumet är ett starkt tillskott till bandets annars imponerande katalog.

I sommar tar Millencolin den nya plattan på turné runt Europa och Nordamerika med knappt en handfull stopp på hemmaplan, däribland som förband till Dropkick Murphys i Malmö i juni. I höst och vinter kommer en ny chans att se punklegenderna när SOS World Tour intar norden och Sverige.

Biljetter släpps fredagen den 24 maj klockan 10:00 via LiveNation.se

Datum:
22/11 – Liljan, Borlänge
23/11 – Club Destroyer, Sundsvall
6/12 – Pustervik, Göteborg
7/12 – Katalin & All That Jazz, Uppsala
13/12 – Nöjesfabriken, Karlstad

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners