MALMÖ REDHAWKS: Mathias Tjärnqvist lämnar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För två år sedan lade Mathias Tjärnqvist skridskorna på hyllan. Efter nära två decennium med spel på högsta nivå, varav tre säsonger i Redhawks, sadlade han om och anställdes som assisterande sportchef till Patrik Sylvegård.

Under säsongen 2017-18 slängdes han in som assisterande tränare runt Redhawks A-lag, men återgick inför den gångna säsongen till sin ordinarie tjänst. Nu står det klart att tiden som ledare i Malmö Redhawks har kommit till ändå sedan Mathias Tjärnqvist valt att säga upp sig.

– Under de här åren som han har varit hos oss har han blivit enormt omtyckt av alla. Han har varit ett föredöme för många och gjort ett mycket bra jobb för Malmö Redhawks. Självklart kommer han att blir saknad och det är tråkigt att vi skiljs åt, men vi önskar Mathias all lycka till framöver, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Jag har haft en fantastisk tid i klubben, både som spelare och i min roll som ledare, och vill rikta ett stort tack till hela organisationen. Patrik Sylvegård har hjälpt mig mycket och jag kommer att betrakta både honom och många andra som nära vänner även efter att min tid i klubben är över, säger Mathias Tjärnqvist.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners