WE LOVE THE 2000S till Malmö Arena

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Världens största hyllning till 2000-talet kommer äntligen till Sverige när vi nu bjuder in er till We Love The 2000s i Malmö Arena! Upplev några av de största artisterna från 2000-talet live på scen, paketerat i en spektakulär show med pyro, laser och massa specialeffekter!

We Love The 2000s sålde ut Telenor Arena i Oslo i november förra året, med över 17 000 sålda biljetter, och nu är vi redo att ge Sverige samma fest. 20 artister står på scenen och framför sina största hits och vi garanterar allsång och partystämning hela kvällen!

Artisterna som medverkar under kvällarna kommer presenteras löpande fram till biljettsläpp den 3:e april. Håll koll på Facebooksidan där det släpps artister varje dag!

Redan nu kan vi dock presentera triss i girl power: Cascada, Kate Ryan och Amy Diamond.

Tyska eurodiscotrion Cascada som frontas av sångerskan Natalie Horler står för flera av av 00-talets mest ikoniska megahits, bland annat ”Everytime We Touch”. Belgiska danspopstjärnan Kate Ryan ligger bakom några av 00-talets största hits, såsom ”Desenchantée” och ”Elle Elle L A”. Svenska Amy Diamond som ligger bakom flera låtarna som toppat listorna i Sverige och Europa, däribland ”What’s In It For Me” och ”Shooting Star” som släpptes när Amy Diamond var bara 13 år gammal.

Datum: Malmö Arena 18 april 2020
Biljettsläpp: 3 april 2019

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners