DORA AND THE LOST CITY OF GOLD – Första trailern

Annons

Klicka för att se hela bilden

Se den första trailern för DORA AND THE LOST CITY OF GOLD nedan

Efter att ha tillbringat större delen av sitt liv med att upptäcka djungeln tillsammans med sina föräldrar var ändå inte Dora förberedd för det största äventyret i hennes liv – gymnasiet. Som van upptäckare finner sig Dora snabbt och leder Boots (hennes bästa vän och tillika apa), Diego, en mystisk djungelinvånare och ett gäng tonåringar på ett äventyr där de inte bara måste rädda hennes föräldrar utan även lösa mysteriet bakom den försvunna staden av guld.

Regi: Paul Tibbitt
I rollerna: Isabela Moner, Eva Longoria, Michael Peña, Jeffrey Wahlberg, Eugenio Derbez m fl.
Biopremiär 27 september 2019

© UIP

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners